Korku Kitap İncelemesi

 Korku Kitap İncelemesi

Korku insanın kendisine yapabileceği en muazzam işkencedir bence. İtiraf etseniz kurtulabilirsiniz belki, ama itiraf etmek? Ah o ne büyük azaptır. Bu tarz kitapları insan bir hata yapmadan okumalı bana soracak olursanız. Kitaplar bize hiç yaşamadığımız olayları bile yaşamamızı sağlayan büyülü bir dünyadır. Tabi ki bu benim naçizane düşüncem. İşte karşınızda Zweing'in elinden çıkma muhteşem ötesi bir kitap. Bitirdikten sonra şöyle bir duruyor ve öyküden kopamıyorsunuz. İnsanın hayatında merhametli insanlar olmalıdır. Özellikle yakın çevrenizde. Sizi bilen, yaptıklarınızı anlayan, pişmanlığınızı gördüğünde ise bağrına basan. Ama bazen en yakınımızdaki insanın ne tepki vereceğini bile kestiremeyeceğimiz şeyler yaparız. Bunlar bizim seçimlerimiz olsa dahi o an yaptığımız işin büyüklüğünü kavrayamayabiliriz. Bazen elimizdekinin kıymetini bilmek için onu tamamen kaybetme riskine sahip olmamız gerekir. Nitekim ana kahramanımıza olduğu gibi eskiden bunaltıcı gözüken çocukların sorumluluğu bile, kaybetme riskine iken dünyanın en önemli olayı olarak gözükür ona. intihar düşüncesine kadar uzanan bunaltıcı bir ruh halindeki kahramanımız, itiraf etmesini sağlayan zeki bir eş ve tamamen rahatlığın verdiği huzurdan kaçtığı yasak aşkı... Ve her şeyi başlatan santajcımız... Sizleri tamamen saracak, elinizden bırakmak istemeyeceğiniz ve duygu yoğunluğunu size tamamen aktarabilen bir kitap. Keyifli okumalar diliyorum. Pişman olmayacağınızdan eminim.



Share on Google Plus

About gezen mühendis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi

  Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi Ufkunuzu genişletecek, bir çok olaya farklı açıdan yeni bir görüş kazanacağınızı düşündüğüm kitap. En azın...

Bu Blogda Ara