Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy)


             Galaksinin Koruyucuları

(Guardians of the Galaxy )



 Merhaba arkadaşlar :) Geçenlerde ne yapsam, ne etsem diye düşünüyordum. Neyse film izleyeyim diyerek Galaksinin Koruyucularını açtım. Gerçekten de sıkıntıdan eser kalmadı :) Belki sizde sıkılıyorsunuzdur diye sizinle paylaşmak istedim :)


 Öncelikle aranızda bilim kurgu sevmeyeniniz yoktur sanırım...  Hele bir de bu macera ile birleşmişse tamam, olmuş bu diyenlerimiz içimizde tabii  ki de vardır.  Eh işin içine bir de Marvel yapımı olduğunu katarsak tadından yenmeyen bir film :)

Filmimiz yaklaşık 120 dakika. harika bir kadroyla harika bir bilim kurgu-aksiyon ve macera filmi. 
Olaylar kendine ''star lord'' diyen  Peter Quill in çocukken uzaylılar tarafından kaçırılıp yağmacı olarak yetiştirilmesi ile başlar. Annesinin öldüğü gece kaçırıldığından daha üzüntüsünü bile yaşayamamıştır. Her neyse gel gelelim 20 yıl geçtikten sonra bir küreyi çalar. sonrası olaylar olaylar :) Başına ödül konulan star lord, tabii ki de ödül avcısı roket (rakun) ve groot (ağaç) un ilgisini çeker. Diğer yanda ise gamora (yeşil kadın) vardır ve onun tek derdi ise küredir. ''Ne küreymiş arkadaş'' diyebilirsiniz ama o kürenin içinde yok edici bir güç var :0 Neyse konuya dönelim haliyle sokağın ortasında silah kullanırsan ne olur? Polisler anında gelir tabii ki. Bu dörtlü hapishanede yok edici drax ile tanışırlar ve ekip tamamlanır. Şimdi tek amaç intikam almak ve evreni kurtarmaktır. :)

Herkesin her filmde sevdiği bir karakter vardır. Benimki ise de groot ve roket :D gerek yaptığı saçmalıklar olsun gerek dediği laflar olsun roket sevilmeyecek gibi değil :) Neden böyle dediğimi siz daha iyi anlayacaksınız elbette filmden sonra. 
Groot ise geniş kelime haznesi ile bizim game of thrones da oynayan hodorumuza taş çıkarır :D 




 Son olarak o isimlerle dolu kısıma geldiğinizde kapatmayın ve o bir kaç kısa filmi izlemeyi ihmal etmeyin :)

                                                            ADIMIZ GROOT  diyerek lafımı bitirmek istiyorum :) 

Herkese iyi seyirler dilerim :)


Share on Google Plus

About gezen mühendis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi

  Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi Ufkunuzu genişletecek, bir çok olaya farklı açıdan yeni bir görüş kazanacağınızı düşündüğüm kitap. En azın...

Bu Blogda Ara