Windows:Ekranda İki Pencereyi Aynı Anda Yan Yana Göster












Kullanmak istediğiniz iki pencereyi de açın. Daha sonra Taskbar satırında farenizin sağ tuşuna basın, açılan menüden Pencereleri yan yana göster seçeneğini seçin.
Pencereler aynı anda açık ve yan yana. Bir o pencereye bir o pencereye tıklamanıza ve bakmanıza gerek kalmadı. Pencere sayısını artırırsanız Windows otomatik olarak açık olan pencereleri sayfaya sıkıştırıyor.





Share on Google Plus

About gezen mühendis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Windows her yeni sürümü ile birlikte birçok hatayı ortadan kaldırsa da hem yeni eklenen hem de daha önceden beri var olan hataları ile büyük sıkıntılar ortaya çıkarabiliyor. Özellikle üçüncü parti yazılımlar ve kötü yazılımlardan dolayı ortaya çıkan windows hataları ile ilgili aşağıdaki siteyi sizlere önermekteyim. Bu site üzerinden hem windows hatalarına hem de oyun, program, Microsoft yazılımlarının hatalarına rahatlıkla ulaşabilir ve çözüm önerilerini inceleyebilirsiniz.
    http://www.windowshatalari.com

    YanıtlaSil

Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi

  Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi Ufkunuzu genişletecek, bir çok olaya farklı açıdan yeni bir görüş kazanacağınızı düşündüğüm kitap. En azın...

Bu Blogda Ara