Eksik Kalsam Olmazdı :)

                Hepinize KOCA BİR M E R H A B A :) 

   Sanırım kendimi ve blogumu tanıtma işini ikinci yayına bırakmak tam bir öküzlük oldu ama olsun o kadar canım yeniyiz daha affedin... 
  Açıkçası blog alırken ne yaparım? Nasıl yaparım? gibi aklımda çeşit çeşit sorular vardı... Bunlardan en büyüğü ise ''İlk Yayın'' dediğiniz yazıydı. 
   Çoğu kişi ilk yazının kişisel olması gerektiğini düşünür. (ki nedenini fark edince ilk yayınımı başka bir yazıya kaptırdığım için üzüldüm.) Tamam tamam açıklama kısmı fazla uzadı biliyorum, gelelim neleri yazacağım konusuna :) 
    Öncelikle; kesinlikle taklitten uzak kişisel fikirlerim, aldığım basketbol ve gitar eğitimim ile elimden geldiğince yardımcı tüyolarım, 2 makine kırmaya yetecek kadar uzun bir süre ilgi alanımda kalan (ki bir makineyi kırmak bildiğin gibi oldukça zor.) fotoğrafçılık görüşlerim, saatlerimi harcadığım oyunların- programların önerileri ve yardımcı bilgiler, okuduklarım, izlediklerim gibi bir çok konuda -ki bizim dediğimiz şekilde her telden- yazacağım. :) 
    Umarım yazacaklarım hoşunuza gider. Bir kusurum, hatam olmuşsa affola. Hepinize iyi okumalar ve esenlikler diliyorum. :)

Share on Google Plus

About gezen mühendis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi

  Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi Ufkunuzu genişletecek, bir çok olaya farklı açıdan yeni bir görüş kazanacağınızı düşündüğüm kitap. En azın...

Bu Blogda Ara