Voxel Rush: En harika yarış oyunu!


 Herkese kocaman bir merhaba :) Biliyorum başlık biraz değişik olmuş. Kabul tam bir yarış oyunu değil ama bana kalırsa gelmiş geçmiş en kaliteli oyunlardan birisi Voxel Rush!

Gerçekten sürüyormuş hissini hiçbir online oyuna değişmem açıkçası :D (-Tamam değişe de bilirim :D ) Hoş oyunda online bir kısım var ancak karşınızdakinin naptığından bi haberdarsınız. Yalnızca puanını ve kaybedip kaybetmediğini görebiliyorsunuz. Ama bu bile bir çok oyundan daha çok zevk verecek şekilde ayarlanmış.



oyunda sarı mavi ve kırmızı olmak üzere 3 kutu göreceksiniz.

sarı olanlar sizi daha da yavaşlatıyor. Böylece bir yere çarpma ihtimaliniz oldukça azalıyor.


kırmızı olanlar +500 puan ekliyor ki bu çok iyi :)



Mavi olanlar yani benim favori özelliğim ise kutuların içinden geçmenizi sağlıyor. Açıkçası bunun dümdüz kullanmak yerine yakın sürüş comboları yapsanız daha çok puan kazanırsınız.

Bunun dışında oyun ara sıra belli zorluklar koyacak. Bunlar dönme, sürüş zorluğu, bina yıkılması... gibi oldukça zorlu efektler. Ancak her zorluğun bi mükemmeliği var! :D +5000 puan da bunları başarıyla geçince gelsin bakalım :D
HERKESE ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER. EMİNİM Kİ YÜKLEDİKTEN SONRA SİLMEYE KIYAMAYACAĞINIZ BİR OYUN. BOL ŞANS :)




Bunlar da oyunun güzelliğinin bir kanıtı olsun :) Resimler bende videolar gene youtube den :)





Share on Google Plus

About gezen mühendis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi

  Rotasız Seyyah Kitap İncelemesi Ufkunuzu genişletecek, bir çok olaya farklı açıdan yeni bir görüş kazanacağınızı düşündüğüm kitap. En azın...

Bu Blogda Ara